ورود
عضویت
صفحه اصلی
مقالات
تماس با ما
فرهنگی و گردشگری
قنبرپلو به مزاج سازمان جهانی گردشگری خوش آمد!
به نقل از سایت اخبار
فرهنگی و گردشگری
: به گزارش خبرگزاری مهر ، «محمد قاسمی» مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: گردشگری خوراک (Gastronomy Tourism) یکی از زیر مجموعههای گردشگری است که در آن انگیزه اصلی سفر گردشگر، تجربه غذاهای جدید در مقصد مورد بازدید به شمار میآید. این نوع گردشگری در واقع به عنوان حافظ میراثفرهنگی کشور میزبان (میراث غذایی) عمل کرده و از این رهگذر فرصتهایی را نیز در زمینههای مختلف از جمله اشتغالزایی بویژه در مناطق روستایی فراهم میآورد.
خبر در سایت مرجع
برچسب ها:
فرهنگی و گردشگری
137
0
0
لینک های مفید
طراحی سایت در اصفهان
بانک شماره موبایل
آموزش بیمار
اطلاعات ساختمان های در حال ساخت
پنل ارسال اس ام اس
طراحی سایت کنسرت
سئو سایت در اصفهان
آموزش پرستار
آموزش پزشکی
پکینگ
پالرینگ
طراحی سایت رزرو بلیت
بلیط کنسرت
فروشگاه اینترنتی