لطمه اینفلوئنسرها به سلامت انسان‌ها/ تیستر واقعی در ایران نداریم

به نقل از سایت اخبار فرهنگی و گردشگری :  به گزارش خبرگزاری مهر، علی زمانی استاد دانشگاه و دبیر علمی رویداد ایده بازار خوراک و نوشیدنی تحت نظر دانشگاه امیرکبیر در نشست علمی که شب گذشته با حضور اساتید علوم تغذیه برگزار شد گفت:   با وجود اینکه بیش از سه هزار نوع غذا در کشور ما شناسایی‌شده و نام مکتب آشپزی ایران در کنار مکتب آشپزی رومی و چینی از مهم‌ترین مکاتب آشپزی در جهان قرار دارد، گردشگری غذا همچنان ظرفیتی مغفول در کشور ما به شمار می‌رود. 
11
0 0